Cum plătesc produsele?
Cea mai simplă modalitate de plată este plata cu cardul, direct în magazinul on-line. După introducerea datelor de facturare, bifați din cele 2 opțiuni disponibile „Plata cu cardul”. Din acel moment durează doar 2 minute și comanda dumneavoastră va intra în procesare.

O altă modalitate de plată disponibilă este plata ramburs, odată cu primirea coletului. Dumneavoastră plasați comanda on-line, iar de restul ne ocupăm noi, astfel că la primirea coletului, va trebui să restituiți curierului contravaloarea comenzii.

În cât timp voi primi produsele?
Livrearea se face în 1-2 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, cu excepția cazurilor în care este precizată o altă perioadă de livrare în pagina produsului sau dacă produsul nu este în stoc.

Există și cazuri excepționale (cum ar fi perioada sărbătorilor) când livrarea poate fi întârziată din cauza programului aglomerat de livrări sau a imposibilității firmelor de curierat de a livra un număr mare de comenzi. În cazul în care produsul nu poate fi livrat la timp, vă vom anunța negreșit și vom încerca să găsim o soluție.

Suntem aici să ne oferim suportul. Dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj aici.